Lån på 30 000 kr direkt utan UC även som helglån

Är du i behov av ett lån på 30 000 kronor? Det finns flera långivare som erbjuder denna typen av lån. En del av dessa lån är i form av det som kallas kontokredit. Då är det som ett kreditkort, fast online. En del av de långivare som erbjuder kontokredit har även utbetalning på helgen. I de allra flesta fall så kräver ett lån på 30 000 kronor att en UC görs, men det finns de aktörer som använder sig av Creditsafe eller Bisnode istället.

Vid lån över 30 000 kr rekommenderas lån med något längre utbetalningstid, då villkoren är mer förmånliga.

Se här för bästa privatlån. Utmärkt val vid samlingslån.

Krav för lån på helgen: samma bank som kreditgivaren och ansöka under utbetalningstiden.

Kreditgivare Bank Utbetalningstid Detaljer
Handelsbanken
Nordea
SEB
Swedbank
Vardagar 09-17
Helger 11-18
Belopp1 000 - 40 000 kr
Löptider1 månad - 3 år, 9 månader, 15 dagar
Krav för LånLåga
KreditupplysningCreditsafe
BetalningsanmärkningGodkänns
Inkomstkrav24 000 kr
Ränteexempel
Utnyttjad kredit om 25000 kr i 12 månader, totalt belopp att återbetala 30 958,33 kr (snitt 2 580 kr per månad). Effektiv årsränta: 54,05 %. Kontokredit med variabel nominell årsränta på 43,9999835 %. Övriga avgifter: Uppläggningsavgift 0 kr.
'>+ Information
Exempelränta: Utnyttjad kredit om 25000 kr i 12 månader, totalt belopp att återbetala 30 958,33 kr (snitt 2 580 kr per månad). Effektiv årsränta: 54,05 %. Kontokredit med variabel nominell årsränta på 43,9999835 %. Övriga avgifter: Uppläggningsavgift 0 kr.

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se


Låna 30000 kr direkt utan UC även som helglån

När du ska ta ett lån, så är det bra att fundera på en del saker. Vad ska du ha pengar till, hur stort lånebelopp behöver du, hur snabbt måste du ha dem samt hur snabbt kan du betala tillbaka lånet.

Ansök och få pengarna utbetalda direkt

Det enklaste sättet att få låna 30 000 kronor och få dem utbetalade på helgen är att söka en så kallad kontokredit. Du kan då ansöka om 30 000 kronor, men sedan välja hur mycket av de pengar du vill ta ut till ditt eget bankkonto. Du betalar bara ränta på de pengar du faktiskt tar ut. Kolla bara av att de använder sig av samma bank som dig, så att de kan göra en direkt utbetalning. Utbetalning utav helglån via Swedbank eller andra banker kan variera, men generellt sätt så kommer du att ha pengarna på ditt konto i samma stund som de betalat ut.

Det finns de aktörer som lånar ut 30 000 kronor och betalar ut direkt, men då kan det ta ett par timmar innan de dyker upp eller upp till en bankdag. Det beror ofta på när under dagen du söker. Många har att du måste ansöka innan ett visst klockslag, oftast klockan 13 för att få pengarna på ditt konto samma dag.

Låna 30 000 kronor trots betalningsanmärkningar?

Om man har betalningsanmärkningar och vill ta ett lån på 30 000 kronor, så finns det vissa möjligheter till det. Det kan då vara bra att välja en långivare som inte tar UC. Det finns ett par sådana som lånar ut 30 000 kr. Annars kan det vara en tanke att låna en mindre summa pengar. Ofta är det så att ju högre summa man vill låna, desto troligare är det att man tar en UC. Samma sak att det kan vara svårare att låna högre summor med betalningsanmärkningar.

Hitta lån på 30 000 kronor

Är det så att du vill hitta ett bra lån på 30 000 kronor, så finns det hos flera aktörer. Det är oftast så att det är ett lån utan säkerhet och du behöver inte tala om vad du ska ha pengarna till. Det kan vara bra att jämföra olika lån mot varandra för att hitta det bästa lånet.

Jämför lånebelopp, ränta, effektiv ränta, om det finns fasta avgifter, uppläggningsavgifter, om de tar UC eller inte och om det går att förlänga lånet. Du som behöver pengarna snabbt, ansök så tidigt på dagen som möjligt, alternativt att du söker hos en kreditgivare som har utbetalning på kvällar och helger.