Swedbank – Direktutbetalning av sms-lån samt om helglån

swedbank

Swedbank har direktutbetalning hos relativt få kreditbolag när det rör sig om snabblån, Daypay & Snabbfinans är två av dessa. Detta gör att utbudet av snabblån med direktutbetalning för Swedbanks kunder är begränsat. Men om man lämnar in sin ansökning innan klockan 15:00 på vardagar, får man oftast pengarna samma dag även om kreditgivaren inte har Swedbank. För fler kreditgivare och vilka de har direktutbetalning till, se topplistan eller läs om hur det fungerar här med utbetalning på helgen.

Swedbank AB är ett svenskt bankaktiebolag och en koncern med verksamhet i Norden och Baltikum. Denna bank bildades 1997 som Föreningssparbanken (Sparbanken Sverige och Föreningsbanken gick samman och bildade Föreningssparbanken.) Under 2006 bytte man namn till Swedbank. Dock så sträcker sig historian tillbaka till 1820 då man bildade landets första sparbank i Göteborg. 1928 fanns det 498 stycken sparbanker i landet. De började slå sig samman för att bli större och starkare.

Sparbanken Sverige bildades 1992 och då valde 90 sparbanker att fortsätta vara fristående banker och i stället samarbeta med Sparbanken Sverige. Bland denna banks tjänster finns digitala tjänster som mobilbank, internetbank, bank-id, swish. De har även så att du kan spara, teckna försäkring och låna pengar.

Lån hos Swedbank

Hos Swedbank finns följande:

  • Bolån
  • Billån
  • Privatlån
  • Medlemslån
  • Energilån
  • Kontokredit
  • Samla dina lån

Bolån & Billån

Hos denna bank kan du ansöka om flera olika lån. Bolån är det om du har planer på att köpa nytt, bygga nytt eller renovera. Billån är för att köpa bil samt att de även har så att du kan låna för båt, husbil och snöskoter.

Privatlån & Medlemslån

Privatlån hos Swedbank finns det och en av dessa heter Privatlån Direkt, som erbjuder 20 000–500 000 kronor i lån utan säkerhet. Medlemslån kan sökas om du är med i facket. Då kan du ansöka om lån på 20 000–350 000 kronor.

Energilån

När det kommer till energilån, så innebär det att det är ett lån för att investera i energibesparande lösningar och/eller ett mindre miljöbelastande uppvärmningssystem.

Kontokredit

Om du vill ha en kontokredit, så har Swedbank detta. Då är den kopplad till ditt privatkonto. Krediten utnyttjas automatiskt när pengarna på ditt konto tar slut. Du betalar igen krediten genom att sätta in pengar på kontot.