Om oss

Välkommen till vår hemsida som är till för alla er som vill lära er mer om helglån. Vi har sett till att sajten är så enkel som möjligt, så att det ska kunna gå snabbt och enkelt att hitta rätt lån för dig.

Lättillgänglig information

Vi tre som jobbar på Helglån.se är stolta över att ständigt förbättra sidan så att den blir mer och mer enkel att förstå och använda.

Vi har redan nämnt att vi är tre som arbetar här och arbetet är uppdelat på så vis att en av oss sköter det tekniska medan två av oss söker fakta och skapar innehåll. Då vi har 10 års erfarenhet av lånebranschen, så kan ni lita på att det vi skriver om är korrekt.

Vår styrka

Enligt oss själva så ligger vår styrka främst i att erbjuda de bästa jämförelsetabellerna med flest filter och med ständigt (veckovis) uppdaterade uppgifter. När det kommer till vår databas med kreditgivare så är den bred och ni hittar information både om specifika kreditgivare och mer allmän information. Självfallet ser vi till att ha så unik information om de olika kreditgivarna som möjligt, eftersom det gör att det blir mer givande för er.

När det är dags att ta ett lån, eller när de är dags att fundera över vilken kreditgivare som är bäst är det viktigt att ha en bra sajt att vända sig till för information. Detta är den uppgift vi har tagit på oss.

Om ni vill kan ni kontakta oss och nu även följa oss på Twitter och Trustpilot.